Zubná lekárka Monika Vaňková si pochvaľuje nové priestory v Rezidencii Hájik: „Pacienti sú nadšení z príjemného prostredia a dostupného parkovania.“ - Renovin Reality

Zubná lekárka Monika Vaňková si pochvaľuje nové priestory v Rezidencii Hájik: „Pacienti sú nadšení z príjemného prostredia a dostupného parkovania.“

Zubná lekárka Monika Vaňková odišla z centra mesta Zvolen a svoju ambulanciu začiatkom tohto roka otvorila v obľúbenej rezidencii Hájik. Nielen dotyk s prírodou, príjemné prostredie, ale aj vždy dostupné parkovanie. To je len zlomok z benefitov, ktoré si pochvaľujú jej pacienti. 

Rezidenčné bývanie s dotykom prírody v uzavretom komplexe bytových domov Hájik  vo Zvolene, sa stalo domovom mnohých  rodín. Tu našli svoj byt mladé páry s malými deťmi,  ako aj seniori,  ktorí túžia po kľudnom bývaní, s dobrou dostupnosťou do mesta. Toto však nie je jediný benefit Hájika. Zelená strecha, vlastný parčík s detským ihriskom, kvalitné materiály a nadčasový dizajn každého bytu, ktorý píše svoj vlastný príbeh je samozrejmosťou. 

Uzavreté rezidenčné bývanie ponúka svojim rezidentom aj ďalšie benefity – dostupnosť lekárskej starostlivosti. Nedávno si tu otvorila svoju zubnú ambulanciu zubná lekárka Monika Vaňková, ktorá si toto prostredie nevie vynachváliť a jej pacienti tiež. 

„Sme veľmi spokojní a pacienti tiež.“ 

Hoci sťahovanie a príprava nových priestorov zubnej ambulancie v bytovom dome Hájik nebolo jednoduché, skúsená lekárka si veľmi pochvaľuje ústretovosť developera Ladislava Čecha. „Reagoval veľmi promptne a nápomocne. Aj kvôli úradom a kontrole z Hygieny museli upraviť priestory na trikrát. To nebol pre skúseného developera s bohatými stavbárskymi skúsenosťami žiaden problém. 

 

„Museli sme urobiť niekoľko dispozičných zmien, postaviť nové priečky ako aj vymeniť okno za vstupné dvere. Spokojnosť našich klientov je pre nás prvoradá a som rád, že sa realizovali tieto stavebné úpravy v  najkratšom možnom čase aby pani doktorka mohla ordinovať čo najskôr,“ vymenúva developer z Renovin reality, Ladislav Čech. 

Developer ako má byť. Čo sľúbil, to aj dodržal. 

Aj vďaka ľudskému prístupu a operatívnosti pri hľadaní riešení, sa mohla zubná lekárka M.Vaňková sťahovať do nových priestorov expresne  rýchlo. Už v decembri boli presťahovaní a mohla tak otvoriť dvere svojej ordinácie pre pacientov krátko po novom roku. „Všetko čo sľúbil, to aj dodržal. Veľmi si vážim jeho ľudskosť a profesionálny prístup,“ oceňuje developerovu pomocnú ruku lekárka. 

Ambulancia  v objatí zelene, kde pacienti vždy zaparkujú 

Počiatočný skepticizmus niektorých pacientov, ktorí prekonali svoje predsudky s dochádzaním na pokojnejší okraj mesta. Vynahradilo im to krajšie prostredie, veľa zelene a hlavne, už žiadne obavy s parkovaním. Pred ambulanciou vždy a pohodlne zaparkujú. V Renovin Reality  svojich klientov vždy radi prekvapia a tak zubnej lekárke prenechali na celý rok 2 parkovacie miesta zadarmo. 

 „Je to tichá lokalita, máme kľud a pracuje sa tu výborne,“ pochvaľuje si Vaňková s tým, žeby miesto pre svoju ordináciu nemenila ani náhodou. „Pretože v pôvodných priestoroch na poliklinike je v tomto čase poriadny hluk, stále ju totiž rekonštruujú.“ 

Nuž a práve pokojné a harmonické prostredie je pre pohodu jej pacientov na nezaplatenie. Návšteva zubára má byť príjemná a nie stresujúca, aj keď niekedy pacientov potrápi nepríjemná bolesť, tak ako aj pani Ester. „Je pre mňa kľúčové, aby som bola pri čakaní a počas vyšetrenia v pohode. Neviem si predstaviť, žeby som mala byť v strese z hlučného prostredia. Chvála Bohu toto na Hájiku nehrozí a už len samotná pohoda tohto prostredia je veľmi upokojujúca,“ pochvaľuje si toto pokojné prostredie pani Ester. 

Keď sa stretne ľudskosť s profesionalitou

Nie je developer ako developer. Nie vždy stačí mať „len“ dobrý projekt v dobrej lokalite. Tá najkľúčovejšie esencia je ľudskosť a profesionalita. Tá sa v Renovin reality prejavuje napríklad aj v schopnosti dobre načúvať a porozumieť požiadavkám klientov. Toto bola jedna z predností, ktorú pri spolupráci s týmto developerom ocenila aj lekárka Vaňková. 

Rezidencia Hájik je ideálnym riešením pre všetkých, ktorí hľadajú príjemné  a dostupné bývanie v objatí zelene. 

Mimochodom, ak hľadáte nebytové priestory napríklad pre športové využitie – fitness, pilates, či spinning, v BD Hájik je k dispozícií posledný voľný priestor, ktorý môže byť ten váš. Veľkorysých 96m2 na dvoch podlažiach si môžete prísť pozrieť a rozbehnúť svoje podnikanie. 

Dohodnite si obhliadku na čísle: +421 903 527 558. 

Užitočné kontakty:

Prečo RENOVIN REALITY ?

Renovin Reality pôsobí na trhu už 20.rokov – je to nielen developer a realitná kancelária, ale pre svojich klientov ponúkajú pod jednou strechou aj obnovu, rekonštrukciu a investičnú činnosť. Postavili bytový dom Hájik vo Zvolene, na Podpoľaní v obci Kriváň stoja už štyri bytové domy   a v krátkom čase sa plánuje v obytnej zóne Mních  ďalšia etapa výstavby 12 radových domov a 35 bytov.  

RENOVIN REALITY - všetko pod jednou strechou: REalitná kancelária obNOVa a rekonštrukcia INvestičná aj developerská činnosť. 

Overený člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

V RENOVIN REALITY nájdete všetko pod jednou strechou:

• Realitná kancelária: Kúpte, predajte alebo prenajmite nehnuteľnosť s našou pomocou.
• Služby obnovy a rekonštrukcie: Premeníme váš domov na moderný a funkčný priestor.
• Investičná a developerská činnosť: Investujte do lukratívnych nehnuteľností s maximálnym výnosom.

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Dotknutá osoba v súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzuje správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Dotknutá osoba týmto čestne vyhlasuje, že udeľuje prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním jej osobných údajov v rozsahu: meno, priezvisko, telefonický kontakt, e-mailová adresa na účel kontaktovania dotknutej osoby ako záujemcu o spoluprácu v informačnom systéme sprostredkovateľa ,,klienti“ počas doby 180 dní od udelenia tohto súhlasu. Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať tento súhlas so spracovaním osobných údajov rovnakým spôsobom, akým ho udelila. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním. Práva dotknutej osoby vymedzujú najmä §§ 19 – 30 ZoOOÚ. Práva a povinnosti sprostredkovateľa, ako prevádzkovateľa, vymedzujú najmä §§ 31 – 46 ZoOOÚ. Dotknutá osoba potvrdzuje, že sprostredkovateľ splnil svoju oznamovaciu povinnosť v rozsahu požadovanom ZoOOÚ. Dotknutá osoba berie na vedomie, že na zabezpečenie toho, že spracúvanie jej osobných údajov sa vykonáva v súlade so ZoOOÚ sprostredkovateľ prijal primerané technické, organizačné a personálne opatrenia zodpovedajúce spôsobu spracúvania osobných údajov, pričom zobral do úvahy najmä použiteľné technické prostriedky, dôvernosť a dôležitosť spracúvaných osobných údajov, ako aj rozsah možných rizík, ktoré sú spôsobilé narušiť bezpečnosť alebo funkčnosť jeho informačných systémov. Sprostredkovateľ bude s osobnými údajmi dotknutej osoby zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými a účinnými právnymi predpismi.